Trimbos-instituut

Dit kennisinstituut voor alcohol, tabak, drugs en mentale gezondheid doet onderzoek en ontwikkelt kennis en toepassingen voor verbetering van de mentale gezondheid en voor preventie van middelengebruik. Hier is dus altijd veel te schrijven… Ik prijs mij gelukkig dat verschillende afdelingen en programma’s mij regelmatig weten te vinden voor allerlei schrijf- en redactiewerk.

Expertisecentrum Alcohol

Tekstredactie met aandacht voor SEO. Het Expertisecentrum Alcohol heeft een uitgebreide website met de meest recente kennis op het gebied van alcohol. Alle dossiers worden één voor één onder handen genomen.

Jubileuminterviews 2021

Schrijven van artikelen aan de hand van gefilmde interviews met vier kernpartners van het instituut ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum. De teksten zijn geplaatst op een speciale jubileumpagina op de website.

Handreiking Alcohol-, Drugs- en Medicijnbeleid

Tekstredactie en meedenken over de structuur van deze praktisch toepasbare handreiking voor het midden- en kleinbedrijf.

Rapporten over cocaïnegebruik

Eindredactie van onderzoeksrapporten voor het Team Alcohol- en Drugspreventie.

Website Helder op School

Herstructureren en herschrijven van tekst voor de website Helder op School over preventie van alcohol- en drugsgebruik in het onderwijs.

Website Trimbos Academie

Verbeteren van structuur van de website en de inhoud van de teksten over trainingen en e-learnings van de Trimbos Academie aan de hand van de ‘reis van de student’.

 

Ondersteuning afdeling communicatie

  • Tekstredactie en schrijven van nieuwsberichten en interviews voor de website
  • Maken van digitale nieuwsbrieven (extern en intern)
  • Interviewen van medewerkers voor de interne nieuwsbrief
Logo Trimbos-instituut